[Dissonantia] Vårkonserten

Sara Lilja femina_mendax at yahoo.com
Ons Feb 28 03:41:35 PST 2007


Hej, folket!

Bara en snabb förfrågan. Maria har varit i kontakt med Eriksbergsfrågan och frågat när vi kan hålla den beryktade vårkonserten. Vi har fått följande datum på förslag: 20 maj, 27 maj och 3 juni, med start klockan 18.

Så nu är det dags att rösta: vilka datum kan ni, och vilket skulle ni helst se att det blev?

Rent krasst skulle vi även behöva se över vilka låtar det är vi ska ha med på konserten. Vi behöver åtminstone tio-tolv stycken, så det blir till att ta en del skåpmat också. Kan jag få någon/några som kan tänka sig att ställa upp och vara repertoarråd tillsammans med undertecknad? Ni behöver inte ha varit med i kören länge, bara ni kan tänka er att gå in på hemsidan och lyssna igenom lite låtar som vi "ska kunna". 

För att vi ska hinna med det hela behöver vi ha en repertoar ganska snart, så hör av er.

Vi kan även behöva sätta in något extrarep någon dag. Kanske en lördag i april? Vi kan väl höras om det, och leta lokal när vi vet vilket datum det blir. Förslag om datum och lokaler mottages med tacksamhet. 

Annars: träna vidare på våra nyheter: El Grillo, Vitrum Nostrum, Contrapunto och Tant que Vivray! Vi hoppas att snart ha en hemsida på plats med MIDI-filer!

Ha det gôtt!

Sara


		
___________________________________________________________ 
The all-new Yahoo! Mail goes wherever you go - free your email address from your Internet provider. http://uk.docs.yahoo.com/nowyoucan.htmlMore information about the Dissonantia mailing list